Pridružite se Menadžeru proizvoda Antti Viitanen u vebinaru na zahtev na linku.
Ugljen-dioksid (CO2) proizvode svi živi organizmi i deo je fotosinteze. Međutim, kada je na povišenim nivoima, utiče na rast biljaka, sazrevanje i vek trajanja robe, bezbednost ljudi i dobrobit životinja.
Tačni podaci o nivou CO2 omogućavaju bolje donošenje odluka za održiviju proizvodnju, skladištenje i logistiku hrane. Na ovom vebinaru razgovaramo o tome kako se bezbednost, produktivnost i kvalitet prehrambenih proizvoda mogu značajno poboljšati uz pomoć pouzdanog merenja CO2 korišćenjem jedinstvene CARBOCAP® tehnologije.
Tehnologija nudi superiornu dugoročnu stabilnost, niske troškove održavanja i precizna merenja čak iu najzahtevnijim aplikacijama kao što su:
Staklenici
Izlegači i seteri
Živinarnice, farme pečuraka itd
CO2 inkubatori
Hladnjaci
Skladištenje ili transport voća i povrća
Vrenje
Comments