Monitoring CO2 u industriji hrane i pića

Pridružite se Menadžeru proizvoda Antti Viitanen u vebinaru na zahtev na linku.

Ugljen-dioksid (CO2) proizvode svi živi organizmi i deo je fotosinteze. Međutim, kada je na povišenim nivoima, utiče na rast biljaka, sazrevanje i vek trajanja robe, bezbednost ljudi i dobrobit životinja.


Tačni podaci o nivou CO2 omogućavaju bolje donošenje odluka za održiviju proizvodnju, skladištenje i logistiku hrane. Na ovom vebinaru razgovaramo o tome kako se bezbednost, produktivnost i kvalitet prehrambenih proizvoda mogu značajno poboljšati uz pomoć pouzdanog merenja CO2 korišćenjem jedinstvene CARBOCAP® tehnologije.


Tehnologija nudi superiornu dugoročnu stabilnost, niske troškove održavanja i precizna merenja čak iu najzahtevnijim aplikacijama kao što su:

  • Staklenici

  • Izlegači i seteri

  • Živinarnice, farme pečuraka itd

  • CO2 inkubatori

  • Hladnjaci

  • Skladištenje ili transport voća i povrća

  • Vrenje