top of page

MAINSTREAM MEASUREMENTS MERAČI PROTOKA

Mainstream koristi metodu površinske brzine da bi dao a kontinuirano ili vremensko merenje uzorka protoka fluida. Mainstream koristi modernizovanu sondu koja radi uronjen u tekuću tečnost. Sonda za brzinu prenosi ultrazvuk u tečnost da bi stvorio zonu od inspekcija. Provedeni mehurići i čvrste čestice ovu zonu uz tok, čak i kada je prisutna za samo minut količine, reflektuju ultrazvuk nazad u sondu.

Primljeni ultrazvučni signal se obrađuje da bi se proizveo a histogram brzina protoka. Analizirajući ovaj histogram daje srednju brzinu protoka. Samo signali koji sadrže koriste se proverene informacije o brzini, čime se obezbeđuje integritet merenja.

Nivo tečnosti se meri pod pritiskom predajnik ili ultrazvučni senzor. Poprečni presek toka površina se izvodi iz merenja nivoa tečnosti i sačuvani opis krsta kanala ili cevi odeljak. Brzina protoka je brzina protoka pomnožena sa površina poprečnog preseka strujanja.

mm.png

Preuzmite brošuru o Mainstream Measurements uređajima i njihovoj primeni

Jedinstvena, najsavremenija tehnologija merača kompanije Mainstream Measurements se manifestuju kroz njihov svestrani asortiman proizvoda. Tačnost i dugoročna stabilnost Mainstream Measurements merača su apsolutno najbolji u klasi u industriji.

bottom of page