top of page

Početna   /   Proizvođači   /   Opširnije o proizvođačima   /   Systec Controls

systec-control-logo.jpg

Kompanija Systec Controls je inovativna i dinamična kompanija, sa svojim iskustvom preko dve decenije u oblasti tehnologije merenja industrijskog protoka i laboratorijski validiranih tehnika praćenja i merenja životne sredine. Najupečatljiviji primer naše kompetencije je deltaflov - integrisan sa Pitotovom cevi za usrednjavanje, čiji je poseban profil uveo posebnu dimenziju u dp-merenje.

U Systec Controls-u nudimo inovativne tehnologije uključujući rešenja za ultrazvučno merenje protoka, raznovrsne proizvode, individualne savete i odličnu uslugu koja odgovara svakom pojedinačnom kupcu. Kao rezultat toga, mi smo jedan od vodećih dobavljača u industrijskom merenju protoka u sistemima sa stezaljkama i u liniji, potpuno i delimično napunjenim cevima, providnim i kontaminiranim medijima.

Od 2006. godine, Systec Controls snabdeva merače protoka gasa i mase za automobilsku industriju i ova nova tehnologija nudi jedinstvene prednosti proizvođačima motora – visoku otpornost na kontaminacije, izuzetno dug životni vek i veoma visoku tačnost čak i pri pulsirajućim protokima. Na taj način doprinosi smanjenju zagađujućih gasova, povećanju efikasnosti motora i pomaže proizvođačima da ispune ekološke propise i standarde emisije.

systec-header.jpg

OPREMU KOMANIJE SYSTEC CONTROLS POGLEDAJTE NA:

bottom of page