top of page

BIOGAS

Početna   /   Oprema   /   Merenja u industriji   /   Biogas

Omogućavamo Vam da ostavite pozitivan pečat na životnu sredinu i na svoj rezultat. Bez obzira da li želite da povećate svoj prinos i kvalitet biogasa ili da se pobrinete da nadogradnja biogasa na biometan vas drži u crnom – i zelenom – Vaisala Vam nudi odgovore sledeće generacije koji omogućavaju zaista kružnu ekonomiju.

Naša grupa instrumenata za biogas je prva koja je optička, Ex sertifikovana i napravljena da radi na licu mesta, mereći direktno u liniji bez sistema za uzorkovanje. Prednosti su očigledne — kompaktna veličina, nema pokretnih delova. To je zaista robusna tehnologija - Vaisala nauka vam na usluzi.

Zelena ekonomija je dugo čekala. Sada je ovde. Sa Vaisalinom grupom instrumenata za biogas možete eliminisati neefikasnost. Znanje nadmašuje nagađanja, a mi vam pomažemo da imate stalnu kontrolu nad celim procesom biogasa. To čini da ekonomija radi za vas.

U nastavku možete pogledati neke od uređaja koji su povezani sa ovim tipom merenja.

biogas.png

Preuzmite brošuru o uređajima koji se koriste u proizvodnji biogasa

Jedinstvena, najsavremenija tehnologija senzora kompanije Vaisala se manifestuju kroz njihov svestrani asortiman proizvoda. Tačnost i dugoročna stabilnost Vaisala senzora su apsolutno najbolji u klasi u industriji.

bottom of page