top of page

Početna   /   Oprema   /   Dozir pumpe   /   Motorne pumpe

MOTORNE PUMPE

Izazovne aplikacije za prečišćavanje vode, gde je merenje toksičnih, korozivnih i drugih opasnih hemikalija uobičajeno, zahtevaju rešenja za doziranje koja su robusna, pouzdana i precizna, dok nude izuzetnu ponovljivost. Tu se pojavljuje asortiman SEKO-ovih membranskih i klipnih dozirnih pumpi na motorni pogon.

Nudeći stope protoka do 2065 l/h, ocene pritiska do 200 bara i vodonepropusnu konstrukciju, naše pumpe na motorni pogon su prilagodljive i bezbedne za sveobuhvatan spektar mernih procesa, uključujući poljoprivredu, hranu i piće, tretman za piće i otpadne vode.

Da bi se osiguralo da ove pumpe rade sa maksimalnom efikasnošću, preciznošću i hemijskom kompatibilnošću u teškim okruženjima za tretman vode, napravljene su samo od najkvalitetnijih komponenti, uključujući PVC i PVDF glave, PTFE membrane i klipove od nerđajućeg čelika 316L.

I zauvek na čelu tehnologije pumpi, uveli smo revolucionarnu IoT konekciju kako bismo korisnicima omogućili digitalnu kontrolu pumpe za doziranje bez obzira gde se nalaze u svetu – stvarajući novi nivo efikasnosti procesa prečišćavanja vode.

Aplikacije:

     -   Industrija
     -   Prečišćavanje vode za piće
     -   Prečišćavanje otpadnih voda
     -   Poljoprivreda
     -   Praonice veša
     -   Hrana i piće
     -   Proizvodnja energije

bottom of page