top of page

Početna   /   Oprema   /   Merenja u meteorologiji   /   Putevi

PUTEVI

Tehnologija praćenja vremenskih uslova na putevima je kritična za zimsko i letnje održavanje puteva, kao i za automobilsku industriju i druge industrije na koje vreme utiče. Bez obzira na primenu, tačni podaci o površini puta i vremenskim uslovima, od snega i leda do vetra, peščanih oluja ili poplava, omogućavaju donošenje odluka o kopnenom transportu sa ključnim informacijama.

Vaisalini sistemi za vremenske prilike, senzori i rešenja nadziru puteve za specifične parametre koje treba da znate, tako da možete efikasno delovati ili upozoriti putnike. Sa našom tehnologijom za vremenske uslove na putu, sve vaše odluke o upravljanju i održavanju, bilo da su ljudske ili automatizovane, zasnovane su na tačnim i pouzdanim podacima merenja, tako da možete poboljšati bezbednost i operativnu efikasnost. Vaisala nudi tehnologiju koja vam je potrebna za:

-     Upravljajte zimskim i letnjim uslovima na putevima pomoću podataka zasnovanih na posmatranju
-     Dobijte tačna merenja vremena na putu i ​​prognoze u svim godišnjim dobima
-     Koristite prikupljanje i analizu podataka o putevima pomoću veštačke inteligencije
-     Pridružite se budućnosti mobilnosti i vremenskih rešenja

Praćenje vremenskih uslova u automobilskoj industriji

Upravljanje putnim sredstvima

Zimsko održavanje puteva

Podaci o vremenskim uslovima i API

road.png

Preuzmite brošuru o opremi koja se koristi na putevima

Jedinstvena, najsavremenija tehnologija senzora kompanije Vaisala se manifestuju kroz njihov svestrani asortiman proizvoda. Tačnost i dugoročna stabilnost Vaisala senzora su apsolutno najbolji u klasi u industriji.

bottom of page