top of page

Početna   /   Proizvođači   /   Opširnije o proizvođačima   /   Vaisala K-Patents

k-patents-logo.jpg

Vaisala je 2018. preuzela finsku kompaniju K-Patents Group, pionira u in-line merenju tečnosti za industrijsku primenu. Ova akvizicija proširuje ponudu Vaisalinih proizvoda na merenja u tečnostima i jača njenu poziciju kao globalnog lidera na tržištu industrijskih merenja. Transakcija uključuje K-Patents i njegove podružnice u SAD i Kini, kao i Janesko, K-Patents organizaciju za istraživanje i razvoj.

 

Ova akvizicija omogućava Vaisali da proširi svoju tehnološku ekspertizu i portfolio proizvoda sa merenja gasa na novi posao merenja tečnosti.

1567408113084 copy.png

„Ulazak na tržište merenja tečnosti je važan korak za rast poslovnog područja industrijskih merenja. Merenja tečnosti su veoma atraktivno tržište za rast za nas, budući da je približno iste veličine kao tržište merenja gasa na kojem danas poslujemo“, kaže Sampsa Lahtinen, izvršni direktor Potpredsednik za industrijska merenja, Vaisala.

 

„Ujedinjavanje Vaisalinog snažnog globalnog prisustva i izvrsnosti proizvodnje sa K-Patents premium ponudom i znanjem o primeni stvara jaku platformu za rast za ovo novo širenje tržišta, u koje ćemo nastaviti da ulažemo iu budućnosti“, nastavlja Lahtinen.

kpatents.png

Nadovezujući se na 40 godina razvoja visokokvalitetnih proizvoda za merenje tečnosti, K-Patents je globalni tržišni lider u linijskim procesnim refraktometrima za stotine primena u industriji celuloze i papira, hrane i pića, farmaceutskoj i poluprovodničkoj industriji, kao primer. Primene variraju od merenja sadržaja šećera u bezalkoholnim pićima i sokovima, do merenja koncentracije hemikalija za premazivanje papira.

 

„K-Patents je specijalizovan za vrhunske instrumente za merenje tečnosti, a glavni proizvod je in-line procesni refraktometar, koji ima superiorne performanse merenja u zahtevnim okruženjima. Kombinovanje snaga dva lidera u tehnologiji omogućava nam da služimo našim globalnim kupcima čak i bolje i takođe iskoristite nove poslovne prilike“, kaže Jukka Levo, izvršni direktor, K-Patents.

OPREMU KOMANIJE VAISALA K-PATENTS POGLEDAJTE NA:

bottom of page