top of page

Početna   /   Proizvođači   /   Opširnije o proizvođačima   /   Seko

seko_logo_2019_rgb_300dpi.jpg

SEKO je svetski poznati proizvođač dozirnih pumpi i sistema za merenje sa preko 40 godina iskustva. Od sistema dizajniranih da isporuče higijenu i čišćenje površina do tretmana vode za ljudsku upotrebu ili za upotrebu u tretmanu vode za hlađenje, bazenima i u bezbrojnim industrijskim procesima, SEKO isporučuje rešenja prilagođena svim datim potrebama zahvaljujući svojoj specijalizaciji u dizajnu i proizvodnja dozirnih pumpi sa solenoidnim i motornim pogonom, zajedno sa sistemima za merenje i analizu.

 

Njihovo globalno prisustvo osigurava da mogu podržati sve klijente gde god da se nalaze. Uz podršku timova u preko 20 zemalja, kao i njihove akreditovane mreže partnera distributera, mi obezbeđujemo profesionalnu, lokalnu podršku korisnicima u preko 120 zemalja, uz dodatnu prednost brze isporuke robe koja će zadovoljiti vaše potrebe.

 

Sve ovo je podržano i podržano od strane vrhunskog tima tehničke službe za korisnike, koji je u stanju da pruži svu potrebnu rezervnu kopiju ili tehničku podršku. Sa ISO sertifikovanim proizvodnim lokacijama u Evropi, Americi i Aziji, bliski smo našim kupcima i u potpunosti poštujemo sve lokalne norme, kako u pogledu dizajna naših proizvoda, tako i naših proizvodnih kapaciteta.

OPREMU KOMANIJE SEKO POGLEDAJTE NA:

>20

broj zemalja sa podrškom timova

>120

broj zemalja sa lokalnom korisničkom podrškom

bottom of page