top of page

Početna   /   Proizvođači   /   Opširnije o proizvođačima   /   mainstream MEASUREMENTS

mainstream-measurements.png

Mainstream Measurements je lider u merenju protoka otvorenog kanala, koristeći ultrazvučnu tehnologiju. Asortiman proizvoda Mainstream merača protoka proizašao je iz R & D kompanije Croma Developments, kompanije osnovane 1986. Croma je razvijena kao sredstvo za prenošenje rezultata akademskog istraživanja u komercijalne aplikacije. Kompanija se sada bavi istraživanjem, razvojem i dizajnom instrumentacije sa velikim naglaskom na ugrađenim mikroprocesorima.

Ključna karakteristika pristupa dizajnu senzora je prepoznavanje potrebe za ugrađenim praćenjem integriteta senzora ili samodijagnostikom. Oblasti posebne ekspertize su: elektronika male snage; obrada signala; novi algoritmi i ultrazvuk. Mainstream proizvodni asortiman je poznat po visokim performansama, pouzdanosti i iznad svega je konkurentan po ceni. Glavni merači protoka imaju mogućnost samokontrole koja pojednostavljuje instalaciju i smanjuje održavanje otkrivanjem bilo kakve varijacije u performansama. Idealan za širok spektar aplikacija za distribuciju vode i otpadnih voda.

Glavni merači protoka se izvoze širom sveta u Evropu; Srednji Istok; Malaisia; Japan; Australija; Afrike i Severne i Južne Amerike. Nastojimo da proširimo i razvijemo našu kompaniju kako bismo mogli da obezbedimo lokalne prilike za zapošljavanje. Smešteni na ivici živopisnog Nacionalnog parka Jorkšir Dejls, imamo privilegiju da možemo da nabavimo i koristimo lokalnu poslovnu ekspertizu; imaju lak pristup mreži autoputeva dok rade u najmirnijem i najmirnijem okruženju.

OPREMU KOMANIJE MAINSTREAM MEASUREMENTS POGLEDAJTE NA:

bottom of page