top of page

Početna   /   Proizvođači   /   Opširnije o proizvođačima   /   proMtec

Logo_proMtec_4c_mc_nF2015_PG_400mm_300dp.webp

proMtec Theisen GmdH je vodeći dobavljač precizne industrijske merne tehnologije za određivanje gustine/koncentracije tečnosti metodom mikrotalasnog zračenja direktno u toku procesa. Asortiman proizvoda obuhvata specijalne senzore za ugradnju u cevovode, kao i za kontejnere i aparate u industrijskoj proizvodnji. Senzori mere direktno u glavnom toku procesa. Ovo omogućava reprezentativno merenje u toku procesa.

Individualno prilagođavanje specifičnoj aplikaciji

 

Većina senzora koji se isporučuju zahtevaju prilagođavanje proizvoda i aplikacije na licu mesta. Sa svojim korisničkim znanjem, proMtec predstavlja svetske usluge puštanja u rad i kalibracije. Tako proMtec ne samo da donosi visokotehnološki proizvod, već i sveobuhvatno rešenje za problem merenja u industrijskom procesu - čak iu proizvodnim "neprijateljskim" okruženjima.

Lider u industriji šećera

 

Pored mnogih drugih industrija u industriji hrane i sirovina, proMtec nudi skoro svim fabrikama za preradu i rafinerijama u industriji šećera rešenja za merenje koncentracije specifična za primenu zasnovana na mikrotalasnoj tehnologiji. Ime proMtec predstavlja vodećeg dobavljača u  merenju koncentracije šećernih sokova i za kontrolu procesa kristalizacije šećera.

Najviši kvalitet, fleksibilnost i internacionalnost

 

proMtec predstavlja prilagođena rešenja u mikrotalasnoj tehnologiji merenja. Filozofija, vizija i put proMtec-a doveli su kompaniju do njene svetske međunarodne orijentacije od njenih prvih dana. Proizveden u Švarcvaldu, koji je širom sveta poznat po proizvodnji preciznih, visokokvalitetnih proizvoda i koji se nalazi u južnoj Nemačkoj u visokotehnološkom regionu, ovaj visokotehnološki kvalitet i preciznost se takođe mogu naći u proizvodima i aplikacijama proMtec-a. ProMtec pridaje poseban značaj stalnom razvoju i obuci visokokvalifikovanih inženjera, tehničara i zaposlenih u servisima.

OPREMU KOMANIJE PROMTEC POGLEDAJTE NA:

>10,000

broj instalacija širom sveta

>60

broj zemalja kojima je izvršena instalacija

bottom of page