top of page

Početna   /   O nama   /   Opširnije o nama

O NAMA

Compact Monitoring Systems d.o.o. Beograd je zastupnik finske kompanije VAISALA, poznate po jedinstvenoj tehnologiji senzora. Proizvodni program Vaisale je podeljen na dve grupe, industrijska merenja i meteorološku opremu. Vaisala ima veliki izbor sondi za merenje relativne vlažnosti, temperature i tačke rose. U zavisnosti od mesta aplikacije, u ponudi su transmiteri za instalaciju u cevima, na zidu, za komore i inkubatore, kao i ručni uređaji. Vaisala je razvila i sopstveni sistem za mapiranje i validaciju koji u kombinaciji sa higrometrima zadovoljava i najstrožije GxP standarde. Vodeće svetske farmaceutske kuće koriste upravo ovaj sistem za praćenje podataka u svojim postrojenjima, čistim sobama, skladištima, inkubatorima, laboratorijama... 

Vaisala.png

Vaisala, pored klasičnih merača vlage u ponudi ima i merače vlage u ulju, kao i merače rastvorenih gasova u ulju. Takođe, pored fiksnih transmitera za proveru ulja, u ponudi su i prenosni ručni uređaji.

Posvećenost Vaisale očuvanju životne sredine rezultiralo je transmiterima za proveru kvaliteta vazduha, kao i transmiterima za merenje CO2. Pored obimnog programa za industrijske aplikacije, Vaisala u svom opusu proizvoda ima i meteorološku opremu. O kvalitetu njihovih meteoroloških instrumenata govori i činjenica da su oni zastupljeni na većini svetskih aerodroma, uključujući i sve aerodrome u Srbiji i Crnoj Gori. Pored opreme za aerodrome treba pomenuti i meteorloške stanice. Vaisala dugi niz godina snabdeva meteorološke zavode širom sveta svojim stanicama za sondiranje. Putne stanice sa specijalizovanim Vaisalinim softverom predstavljaju kompletan sistem sa meteorološkim predviđanjem vremena.

Već dugi niz godina zastupamo vrhunske svetske proizvođače opreme za merenje, regulaciju i automatiku. Sa ciljem da u što većoj meri izađemo u susret zahtevima naših korisnika, vremenom smo, uz povećanje broja firmi koje zastupamo širili i obim usluga.

Danas smo u mogućnosti da tržištu ponudimo visoko kvalitetnu opremu, kao i usluge inženjeringa, instalacije i održavanja.

Pored kompanije Vaisala zastupamo i proizvodni program kompanija SEKOproMtec i systec controls.

Identifikacioni list

 Upis u registar ponuđača

Vaisala Authorization Letter

Izvod iz APR-a

bottom of page