top of page

Početna   /   Oprema   /   Merenja u meteorologiji   /   Avijacija

AVIJACIJA

Vaisalina rešenja za upravljanje vremenskim prilikama i pistama u vazduhoplovstvu su sveobuhvatna, automatizovana i skalabilna kako bi operacije na aerodromu funkcionisale nesmetano bez obzira na vremenske prilike ili uslove na koje nailazite.

Razumemo kritičnu potrebu za tačnom svešću o situaciji — uključujući munje, smicanje vetra, RVR, meteorološki radar i još mnogo toga — i isporučujemo superiorne i pouzdane podatke u realnom vremenu kako bi kontrolori letenja, piloti i aerodromsko osoblje mogli da donose informisane odluke o zadržavanju letova , aerodrome, okolna područja i kopnene operacije bezbedne i efikasne.

Vaisalini AviMet sistemi za detekciju vremena i posmatranje su u skladu sa FAA, ICAO i VMO standardima, propisima i preporukama kako bi vam pomogli da ispunite zahteve usklađenosti.

aviation.png

Preuzmite brošuru o uređajima koji se koriste u avijaciji

Jedinstvena, najsavremenija tehnologija senzora kompanije Vaisala se manifestuju kroz njihov svestrani asortiman proizvoda. Tačnost i dugoročna stabilnost Vaisala senzora su apsolutno najbolji u klasi u industriji.

bottom of page