top of page

Početna   /   Oprema   /   Dozir pumpe   /   Solenoidne pumpe

SOLENOIDNE PUMPE

SEKO solenoidne dozirne pumpe su pametan izbor za procese prečišćavanja vode gde je neophodno precizno, dosledno doziranje hemikalija. Od sistema za prečišćavanje vode za piće do doziranja hemikalija za poljoprivredne primene, uvek ćete pronaći savršeno usklađeno rešenje u okviru našeg sveobuhvatnog asortimana dozirnih pumpi sa solenoidnim pogonom.

Snažna mikroprocesorska tehnologija garantuje tačnost doziranja, dok opcije za zidnu i postoljenu montažu, konstantno i proporcionalno doziranje i analogne i digitalne varijante pružaju izbor bez premca. Većina ovih elektromagnetnih membranskih pumpi se čak može koristiti bez gubitka performansi na lokacijama bez pristupa električnoj energiji ili gde napajanje oscilira zahvaljujući SEKO-ovom stabilizovanom višestrukom napajanju.

Upotreba vrhunskih materijala kao što su PVDF i PTFE za hranu u komponentama tečnog kraja daje našim elektromagnetnim dozirnim pumpama fleksibilnost da se koriste u više aplikacija, jer imaju visoku otpornost na razne agresivne hemikalije, uključujući visoko korozivne supstance kao što su kiseline.

Sa samo jednim pokretnim delom, ove membranske pumpe su praktično bez habanja i ne zahtevaju podmazivanje ležajeva ili vratila, minimizirajući potrebe održavanja i troškove popravke, dok nude odlične karakteristike neprekidnog rada.

Aplikacije:

     -   Tretman rashladne vode
     -   Industrija
     -   Prečišćavanje vode za piće
     -   Prečišćavanje otpadnih voda
     -   Poljoprivreda
     -   Hemikalije i petrohemija
     -   Prečišćavanje vode u bazenima

bottom of page